Start|Varför medlem?|Regelverk|Styrelse|Bildgalleri|Bli Medlem

Styrelse

Ordförande Sven Larsson Dinlogo.com sven@sapp.nu 

Vice ordförande Tore Lindfors tore@promotion.nu                           

Ledamot Patric Berge New Wave Profile Professional, Norsborg pathric.berge@justintime.se

Ledamot Mats Olausson, Fourtex AB, Mölndal, mats@fourtex.se               

Ledamot Cecilia Grahn-Nyd Keback  cecila@keback.se                    

Ledamot Caroline Fossto Tänk Profil & design AB  caroline@tankprofildesign.se                                                       

Ledamot Carina Härjesten GeMera info@gemera.se                          

Ledamot Patrik Nau Tröjhuset/Fronta patrik.nau@glocalnet.net               

Ledamot Peder Alberoth Keiller Brand Solutions AB, Landskrona, peder@keiller.se

Valnämnd Bernt Sandin TT Tryck i Borås bernt@tttryck.se
Valnämnd David Eriksson Tupp Reklam david@tuppreklam.se

Revisor Erik Sandqvist Espreme kundtjanst@espreme.se
Revisor Caj Rosner Caro Trading info@carotrading.se 


Ordförande  
Dinlogo.com 
Ordförande Sven Larsson är sedan flera år regionsansvarig i BNI (Business Network International) för Skåne samt Södra Hallands län. Därtill ansvarar Sven för promotionbranschens slutkundsportal www.dinlogo.com. Sven har erfarenhet av promotionbranschen sedan 1987 då han arbetade på Q Ide & Design Malmö (ett promotionföretag). Därefter var han 1989 inhyrd som konsult i Merab Textil AB, Halmstad (ett grossistföretag på T-shirt o.d.) Sedan 1983 är Sven aktiv i JCS (JCI) som är en internationell organisation för unga ledare och entreprenörer. 1987 var Sven ordförande i JCS som vid detta tillfälle hade cirka 800 medlemmar i Sverige. Är idag medlem i Rotary, Styrelseakademien, Handelskammaren med flera samt Senator i JCI.

sven@sapp.nu

Vice ordförande 
PRomotion 
Tore Lindfors har varit i branschen sedan 1976. Sedan 1996 är han ansvarig utgivare av branschtidningen PRomotion samt grundare och projektledare för branschmässan PRomotion EXPO som startade 2002. I dessa roller har han, såväl nationellt som internationellt, byggt upp ett stort kontaktnät inom promotionbranschen. Är medlem i Svenska Journalistförbundet, Styrelseakademien, Marknadsföreningen samt Senator i JCI. Ett delmål, som Tore har i SAPP, är att kandidera till styrelsen i EPPA (European Promotional Products Association) som därigenom har en länk in i EU parlamentet. Detta för att kunna påverka beslut, inom EU, som rör promotionbranschen.

tore@sapp.nu

Ledamot 
Tänk Profil & Design AB 

Ledamot 
GeMera 
Carina Härjesten ägare och VD i GeMera AB. Har varit i branschen sen 1998 och jobbade flera år på profilfirma i Malmö. Startade 2006 GeMera AB i hemorten Höör. Tycker att det är viktigt att jobba för att profil- & promotionbranschen får en allmänt högre status och att de förädlade produkter vi säljer blir fullt avdragsgilla som reklamkostnad. En ökad respekt och förståelse mellan försäljningsleden är också en hjärtefråga.

info@gemera.se

Ledamot 
Connect Marketing 
Mats Olausson, Fourtex AB

mats@fourtex.se

Ledamot 
New Wave ProfileProfessional 
Patric Berge, New Wave ProfileProfessional Vad roligt, ska bli spännande och utmanande! Det enda ”riktiga” jobb innan Just In Time AB var mitt bolag LPB Byggprodukter där jag under 3 år hade agenturen för limprodukter till hantverkare. Dock blev märket jag representerade uppköpt av Bostik AB som också köpte min agentur i Sverige varpå jag startade Just In Time AB. Jag har haft mitt bolag Just In Time AB sedan 1997, hösten 2007 bytte vi officiellt namn till New Wave Profile Professionals. Det jag ser som intressant och vill verka för i vår bransch är att höja nivån vad gäller allt (produkter, arbetssätt, service, kunskap leveranstider etc) Jag tror det skulle blir en roligare bransch att jobba i och som också skulle kunna få en ökad del av företags marknadsföringskonto om förtroendet ökade för vår typ av företag samt att vi kunde argumentera bättre för vikten av våra produkter.

pathric.berge@justintime.se

Revisor 
Caro Trading 

Valnämnd 
TT Tryck i Borås 
Bernt Sandin

bernt@tttryck.se

 
 
Peder Alberoth

peder@keiller.se

 
 
Thomas Andersson

thomas@magasin.nu

 
 

 
MEC Gruppen 

 

Kontakt
Ordförande
Sven Larsson
sven@sapp.nu

0705-14 23 15


Vice ordförande

Tore Lindfors
tore@sapp.nu

0704-91 24 65

Kontaktperson på TRYGG HANSA, Mika Timonen  0752-432 344 mika.timonen@trygghansa.se