Start|Varför medlem?|Regelverk|Styrelse|Bildgalleri|Bli Medlem

Bli Medlem

Redan före start var intresset mycket stort från såväl promotionföretag, grossister och de företag som vill bli partners. Inom kort lägger vi ut en aktuell medlemsförteckning.
Som medlem i SAPP kan inväljas varje välrenommerat i Sverige verksamt företag, organisation eller annan juridisk person som tillhör promotionbranschen och som främjar föreningens ändamål. Tre kategorier av medlemskap finns att söka.

PROMOTION PF
Promotionföretag vars huvudsakliga verksamhet är att som distributör tillhandahålla promotionprodukter, presentreklam eller profil- arbetskläder till slutförbrukare.
Promotion PF är en aktiv medlemsavdelning med en egen sammankallande kommitté som belyser frågor som rör promotionföretag.

PROMOTION GT
Grossist/tillverkare som arbetar med distributörer som kunder.
Promotion GT är en aktiv medlemsavdelning med egen sammankallande kommitté som belyser frågor som rör grossister/tillverkare

PROMOTION PR
Promotion PR är en passiv medlemsavdelning. Även promotionföretag och grossister/tillverkare kan välja detta medlemskap med bibehållen rösträtt. Även partners som verkar inom promotionbranschen och som stödjer föreningens ändamål är välkomna som medlemmar i Promotion PR.

 
Inträdesavgift
2 900:-

Medlemsavgift
200:-/per år

Serviceavgift
1 000:-/per år ex moms